Parterapi

Parterapi

At bevare et sundt, kærligt og godt parforhold/ægteskab kommer ikke af sig selv, parforholdet skal plejes for at det fortsætter med at blomstrer.

Kender du til at du i dit parforhold, den ene dag er dybt taknemlig over at have din partner, men at du næste dag tænker; hvad laver vi egentligt sammen?

Eller også er børnene ved at være så store, at de ikke kræver det samme af dig mere. I kigger pludselig på hinanden som om I ikke kender hinanden mere, og hvordan får I ændret det praktiske, til noget kærligt og nært igen?
Måske oplever I, at I har flere skænderier og konflikter, end gode stunder, eller at I har mistet kærligheden og den nære kontakt til hinanden, eller at I overvejer skilsmisse fordi afstanden er blevet så stor imellem jer.

Sammenbragte familier giver ofte nogle konflikter, gnidninger og uenigheder. Blodets bånd gør at mange følelser kan komme i spil.

Vi gør alle det som vi har lært, derfor opstår der ofte konflikter og uenigheder i parforholdet. Når du kender baggrunden for din partners reaktion og handlemåde, vil du kunne se og forstå din partner på en anden måde, så I fremadrettet får færre konflikter og misforståelser.

Jeg nyder at støtte par i at finde kærligheden og respekten til hinanden.

I parterapien støttes I, så der kommer en ligeværdig dialog, så begge høres og føler sig forstået.

Psykoterapeut Dorte Appel oksbøl esbjerg

Dorte Appel
Tlf: 20 83 13 55
Mail: dorteappelo@hotmail.com

Oksbøl

Gl. Møllevej 27, 6840 Oksbøl

Esbjerg

Jyllandsgade 79C, 6700 Esbjerg

Dansk psykoterapeut forening